Vent ikke – køb rullegræs!

10 september 2020
Pia Nielsen

Glem den lange ventetid efter en grøn og tæt plæne, køb rullegræs og brug din have med det samme! Professionel haveservice lægger rullegræs på alle størrelser arealer, så din græsplæne fra start af ser ud, som den skal. 

Har du overvejet rullegræs?

Det behøver ikke være dyrt, kunstigt og unaturligt at få en pæn græsplæne fra dag 1 – det klarer rullegræs. Rullegræs er færdigdyrket græs, der er gravet op med rødder på et lag jord og rullet sammen i baner. Når en græsplæne skal anlægges med rullegræs, forberedes undergrunden og planeres på samme måde som til såning. I stedet for at gøde, så og vande bliver græsset blot rullet færdigt på. Det er det! 

Den første tid efter pålægning kan tørre tider kræve lidt vanding, og revnerne mellem banerne kan være synlige. Begge dele fortager sig hurtigt, og du behøver efterfølgende ikke gøre andet end at slå græsset på normal vis efter behov. 

Kan alle få rullegræs?

I princippet kan alle haver og udeområder få rullegræs. Det er naturligvis nødvendigt med de normale betingelser for græs – det vil sige, at der er jord, lys og vand – men derudover er der ingen særlige krav eller hensyn at tage. Du kan bruge alle typer græsslåmaskiner på din nye plæne af rullegræs, også en robotplæneklipper, og så snart rullegræsset har sat rødderne fast i jorden, kan du også begynde at kante efter behov. 

Prisen for rullegræs afhænger af kvalitet og antal kvadratmeter. Du betaler på den måde, ligesom når du køber et gulv eller et gulvtæppe til dit hjem – pålægningen foregår blot via et haveservicefirma og ikke et tæppe- eller gulvfirma. 

En genial gaveidé!

Hvad giver man det unge par, der netop har bygget deres eget hus? En færdig græsplæne naturligvis! Forær nybyggerne et gavekort til en anlægsgartner, der tilbyder rullegræs, eller lad firmaet sende regningen til dig. 

Flere Nyheder