Træplejen skal fortsætte fra din side efter den professionelle indsats

11 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan udføre træpleje på mange forskellige måder, om det så har at gøre med at fjerne nogle træer ude i naturen og forskønne et område ved at fjerne unødige grene, buske og meget andet; eller man måske har et materiale af træ, som man omdanner til et bord, en reol eller noget tilsvarende, som man vil benytte i praksis.

Således kan træpleje findes ude i naturen, parker og andet i større omfang, eller det kan være et projekt, som man har arbejdet med, som man gerne vil passe på.

Den slags er meget populært at lave nu om dage som hobbyprojekter, men man kan jo også købe elementer af træ, der er blevet tilpasset ens behov, eller hvor man finder noget, hvor man selv sørger for at ordne det sidste til, så det bliver helt personligt og unikt.

Men plejen er ikke færdig her.

Den træpleje skal du fortsætte med

Du har måske nogle folk til at fælde træer ude i din have eller park med videre, som jo af gode grunde kunne være udført af Traeplejedanmark.dk, hvor de blandt mange ting er god til at fælde træer.

Tjek deres hjemmeside ud og se, hvordan de også kan hjælpe med til at forskønne dine grønne arealer.

Men man skal selv sørge for at holde det ved lige, man har fået udført af disse gode folk, for hvis man bare lader det stå til, så kommer det jo hurtigt til at ligne en jungle uden mening igen.

Det kan jo så godt og helt forståeligt være, at det er de her mennesker, man altid hiver fat i, når der skal laves noget stort eller mindre på nogle grønne arealer, fordi man indser, at man aldrig kommer til at kunne gøre det lige så godt, som de kan gøre det.

Men ens træbord i stuen skal man nok lige huske at vaske af med videre.

Flere Nyheder