Trænger du til forandring i din bolig? Hvad med at få malet?

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Nogle gange kan du godt have brug for, at der skal ske noget nyt i din bolig. I det tilfælde vil din første indskydelse nok ofte være, at du køber nogle nye møbler, eller hvis du ikke har råd til det, så i hvert fald nogle nye nips eller lignende. Dermed kan du jo få rummet til at se anderledes ud.

Men det er faktisk slet ikke nødvendigt, at du begynder at købe en masse nyt. I stedet kan du prøve at forestille dig, hvordan rummet ville se ud med en anden farve på væggene. Du kan nok se, at det fuldstændig ville ændre, hvordan din bolig ser ud. Derfor er det et oplagt sted at starte i stedet for bare at købe en masse nye ting. 

Bor du i Rødovre, og vil du gerne give din bolig et nyt udtryk ved at male, kan du for eksempel få malerroedovre.dk til at hjælpe dig. Det er et malerfirma, der har stor erfaring og derfor hurtigt og effektivt kan levere et stykke malerarbejde i en meget høj kvalitet. De er derfor altid et godt sted at starte, når du leder efter en maler. 

maler rødovre

Sådan bruger du farverne til at skabe forandring

Måske har du umiddelbart svært ved at se, hvordan du kan bruge farverne til at skabe forandring. Hvis du har en stue med hvide vægge nu, har du måske ikke lyst til at opgive det lyse udtryk i rummet. Men det behøver du jo heller ikke, selvom du får en anden farve på væggene. Lysegrå, beige og lys gul giver jo stadig også nogle lyse rum. De giver dog også bare et helt andet udtryk til rummet. 

Hvis du omvendt ikke har noget imod, at der kommer mere knald på farverne, kan du virkelig bruge de forskellige farver til at skabe stemning i rummet. Det kan for eksempel være med mørkeblå eller mørkegrønne vægge, der kan give en mere hyggelig og huleagtig stemning. 

Flere Nyheder