Sørg for, at din bolig ikke bliver uhygiejnisk

04 oktober 2019
admin

De fleste mennesker tror, at det kun er ungkarle, der sviner og lever ulækkert, fordi de ikke skal tage hensyn til andre end dem selv, men faktisk forekommer den slags hos vidt forskellige mennesker.

Familier kan have så travlt i hverdagen, at de ikke opdager, når junior smider noget mad ind under køleskabet, som så ligger der i flere dage.

Par kan måske ikke få råd til en opvaskemaskine, så de lader opvasken stå, mens der langsomt opstår mug i det.

Og sådan kan man blive ved med forskellige typer af ulækre ting, der kan forekommer i en bolig; og nu vil vi ikke være frøken Skrap og komme med husholdningsråd til dig som en anden forstanderinde, men det er simpelthen for dit eget og de andre beboeres ve og vel, at du sørger for at holde stedet rent.

Lever man uhumsk, så kan det afstedkomme sygdomme og andre ting, man ikke kan tillade sig at udsætte sig selv eller gæster for.

Selvom det ikke er så skide spændende, så sørg for at den opvask ikke kommer til at stå der for længe. Eventuelt kan man lige tage det værste, mens man er ved at tage lave maden, så der ikke er så meget til bagefter.

Er man ikke den type, der gider eller kan overskue at tage opvasken efter madlavningen og indtagelsen, så lav en turnusordning med, hvem der tager den, eller I kan tage det sammen, så det bliver en hyggelig oplevelse, hvor I kan sludre imens, uden der skal bruges elektroniske virkemidler til det.

Det samme kan I gør med den anden rengøring fra det lettere med støvsugningen til at tage den grove omgang på badeværelset.

Man skal ikke forsømme det for længe, og desto længere tid der går, desto mere hober det sig op.

Savner du en helt ren og skinnende næsten ny bolig? Så gå på jagt her med god chance for gevinst: https://www.nrsb-boligselskab.dk/

Flere Nyheder