Skal du også have nyt tag i Odense?

13 januar 2021
admin

Står du overfor renovering?

… eller skal dit gamle tag bare skiftes ud, fordi det simpelthen bare ikke kan mere? Jamen så er der nogle ting, du skal kigge efter, når du skal have nyt tag. Der er nemlig et væld af udbydere på markedet, så det kan være svært at vide, hvad man skal gå efter – især når de allesammen ligner hinanden og kan det samme. 

I denne guide er der dog nogle tips og tricks til, hvad du skal kigge efter, når en tømrer skal ligge dit tag. Der er jo så mange af dem og af samme årsag, kan det være svært at vide, hvorfor den ene skulle være bedre end den anden. 

Hold øje med disse tre ting: 

1. Garanti

Først og fremmest er det en god idé at undersøge om tømreren er omfattet af byg-garantien. Men den får du nemlig en garanti for, at tingene de bliver lavet, som de skal. Det kan for eksempel være, et vindue, der ikke står snorrelige. Jamen så er du dækket af byg-garantien, som selvfølgelig går ind og dækker omkostningerne ved et nyt eller reparation af selvsamme.

2. Materialer 

Materialerne spiller også ind. Undersøg lidt om de materialer, du skal have på dit tag. Du kan blot google dem eller spørge en gammel handyman, du kender. Hvilke er bedst og hvad kan andre, der har lagt tag anbefale? Undersøg derefter om den tømrer, du går efter, kan skaffe selvsamme materialer. Nogle har bedre kontakter end andre, så at sige.

3. Anbefalinger

Sidst men ikke mindst er det en god idé at undersøge de anbefalinger, der er lavet på tømreren. Trustpilot.dk er et godt sted at starte, som giver dig et godt billede af, hvordan tredjeparter oplever tømreren. Husk at anbefalingerne på tømrerens egen hjemmeside oftest er udvalgt af tømreren selv, og det er derfor primært de positive anbefalinger, der kommer til syne.

Flere Nyheder