Skal du have solgt din bolig?

16 november 2019
admin

Der er mange ting, man skal have styr på, hvis man står overfor et salg af ens bolig. Noget af det, som det i særdeleshed er vigtigt og endda også lovpligtigt, at du har fået udarbejdet forinden, du sætter dit hjem til salg, er for eksempel en energimærkning og en tilstandsrapport. Dette er nemlig nogle dokumenter, der er med til at fortælle den eventuelle fremtidige ejer noget om, hvilke udgifter der kan forekomme på boligen både fra overtagelsesdato, men også i fremtiden. Det er således et udtryk for den tilstand, boligen er i og den energi, som det skal forventes, at der bliver brugt i den.

 

Hav styr på energimærkning og tilstandsrapport

Er det noget, som du mangler at få udarbejdet på din bolig? Så er det bare med at komme i gang. Det kan nemlig også have nogle fordele for dig. Det er blandt andet muligt for dig at udbedre eventuelle skader eller dårlige energimærkninger før et salg, hvilket er noget, der kan være med til at øge værdien af din bolig, så du eventuelt kommer til at opleve et større afkast, som du kan bruge til din nye bolig.

 

Få besøg af en energikonsulent i Silkeborg

Synes du, at det lyder, som en god ide? Så bør du tage et kig på de muligheder, som der byder sig for dig i forhold til at få et besøg af en energikonsulent i silkeborg. Bor du i eller i nærheden af Silkeborg, er det således ganske let for dig at få udarbejdet både energimærkningen og tilstandsrapporten på en og samme gang. Og det hele bliver gjort med øje for høj kvalitet og det at give en fair vurdering, når du får hjælp af Preben V. Her er der nemlig kun kyndige konsulenter, der altid står klar til at yde god service og møde dig med et smil.

Flere Nyheder