Nyt køkken eller bad? Benyt professionel vvs

06 november 2019
admin

Det er altid sjov, hyggeligt – og hårdt – at sætte hus eller lejlighed i stand. Motivationen for en gennemgribende renovering af boligen er det flotte resultat. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle opgaver, du selv kan påtage dig.

Hvad kan G. Strømann VVS hjælpe mig med i forbindelse med renovering?

Når du står for at skulle renovere køkken og bad, er der rigtig mange opgaver du ikke selv må udføre – heller ikke selv om du mener dig i stand hertil. Blandt disse opgaver finder du det vvs arbejde, som inkluderer alt, hvad der har med rørledning af gas, drikkevand eller spildevand at gøre.

Du kan virkelig komme galt af sted, og sætte såvel eget som andres liv på spil, hvis du selv roder med disse installationer. En forkert afledt gasledning kan føre til forgiftning, som kan have døden til følge. Kontamineres drikkevandet i ejendommen på grund af tilbageløb fra spildevands ledningerne, er ansvaret helt og holdent dit. Det samme gælder, hvis der opstår vandskade som følge af dit klamphuggeri. Og så dækker forsikringen næppe.

Derfor er det vigtigt, at du får en dygtig og erfaren vvs’er med på råd, når køkken og bad skal sættes i stand. Skal der for eksempel installeres afløb til en vaskemaskine eller dræn til en opvaskemaskine, hvor der ikke før har eksisteret sådant, hjælper de dygtige håndværkere fra G. Strømann VVS gerne.

Der ud over kan G. Strømann VVS tilbyde assistance, til opgaver, som vedrører installation, udskiftning eller reparation af central varmeanlæg, fjernvarme anlæg, brugsvands anlæg, afløbs installationer, sanitære installationer og gas installationer. G. Strømann VVS træder også beredvillig til i forbindelse med alt fra reparation og udskiftning af blandingsbatterier til rensning af tilstoppede faldstammer og udskiftning af utætte rør.

Du kan læse mere om vvs i Hellerup på hjemmesiden stroemann.dk

Flere Nyheder