Luft til vand varmepumpe – et oplagt alternativ til fyret

01 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skifte det gamle oliefyr ud? Så kan du med fordel vælge en varmepumpe som erstatning.

Skru ned for varmeregningen uden at sænke forbruget med en luft til vand varmepumpe

Det gode ved en luft til vand varmepumpe er at den er langt mere effektiv når det handler om udnyttelsen af den tilførte energi en for eksempel et gammelt slidt oliefyr. Det betyder at du får meget mere varme for pengene når du skifter fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Du vil ikke behøve at spare på varmen for at skåne hverken klimaet eller familiens husholdnings budget. Faktisk kan du regne med at skære over halvdelen af dine samlede udgifter til varme når du skrotter det gamle fyr til fordel for en varmepumpe.

Der ud over slipper du for konstant at skulle fylde brændstof på fyret. En varmepumpe er desuden langt mere driftsikker hvilket betyder at du undgår diverse reparationer, rensninger og øvrigt vedligehold.

Dette er også værd at tage med når du overvejer at skifte til en luft til vand varmepumpe. Og du vil hurtigt opdage at hverdagen bliver en del lettere når man ikke hele tiden skal frygte at fyret går ud.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe er det vigtigt at du vælger en model som i størrelse er kalibreret til at kunne håndtere husstandens forbrug.

Derfor er det en god idé at få fat på erfarne fagfolk som kan yde kvalificeret rådgivning angående valg af luft til vand varmepumpe. Og det er her Amalo kommer ind i billedet.

Amalo er et københavnsk baseret VVS firma med særligt speciale inden for varmepumper. Hos Amalo kan du få hjælp til såvel udvælgelse og indkøb som til montering og installering af din nye varmepumpe. Læs mere på Amalo.dk

Flere Nyheder