Lån penge til at renovere din bolig

26 juli 2020
lotte_hindsberg

De fleste mennesker har sjældent så mange penge på deres bankkonto, at de kan betale kontakt for at istandsætte deres bolig, derfor er de fleste nød til at låne penge, hvis de vil renovere deres bolig. I dag er det muligt at låne penge til renovering, både hos traditionelle banker, men også hos online banker, håndværkere og butikkerne.

De sidste 2 har ofte lavet aftale om finansering med online banker. Nogle gange er det muligt at låne penge rentefrit, hvis pengene bliver brugt i butikken. Vær opmærksom på om der er skjulte gebyrer og at de ofte tjener deres penge, hvis du er for sent med en betaling.

Vær grundig med at undersøge de forskellige muligheder

Der kan være mange penge at spare ved at undersøge de forskellige muligheder og bruge tid på at få et tilbud fra flere banker. Både de traditionelle og online. En bank er en forretning fuldstændig som alle andre og et tilbud er altid til forhandling. Det er ikke sikkert du får noget ud af det, men det er værd at prøve og som minimum bliver du bedre til at forhandle til næste gang.

Der er mange hjemmesider, der er specialiseret i at hjælpe med at finde det bedste lån. De kan komme med 3 forslag til, hvor du kan sende en låneansøgning. Fordelen ved at benytte deres service er, at de forslag der kommer er sammenlignelige. 

Det er især de forskellige tilbuds ÅOP, rentesats og tilbagebetalingsbetingelser du skal være opmærksom på. Lån hvor du ikke har mulighed for at betale det tilbage før tid, bør du som udgangspunkt undgå.

Husk også at ligge et budget, gerne inden, så du ved hvad du har råd til at betale af på lånet hver måned. Det er meget vigtigt at dit budget ikke er alt for stramt, det er svært at overholde.

Flere Nyheder