Karlslundemaleren bliver din faste maler gennem det meste af livet

09 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det var meget praktisk, da du var lille, at familien valgte at bruge Malerkarlslunde.dk, som det måske ikke hed dengang, da det havde et andet navn og måske ikke engang en hjemmeside – og måske endda havde en anden ejer.

For familien boede i Karlslunde, og de ville gerne bruge arbejdskraft, der var i nærheden og bruge de professioner, som der var i nærheden samt handle lokalt; så det var jo lige til, at man brugte denne maler, der holdt til i nærheden.

Da du selv flyttede ud i nærheden af Karlslunde for dig selv, så lå det også i kortene, at du benyttede samme maler, men nu kunne du bestemme helt selv, hvordan du ville have malet tingene.

Så selv da du flyttede længere væk, så var det dette malerfirma, som du tog fat i, og de ville da også gerne komme ud til dig og udføre nogle opgaver.

maler karlslunde

Du bruger maleren fra Karlslunde hele livet

Selv da du flytter endnu længere væk, håber du, at du kan bruge dette firma af malere, for du er så tryg ved at bruge dem, og vi mennesker er jo vanedyr.

Det er så ikke helt sikkert, at de kommer så langt ud, men så kan du måske håbe, at de vil anbefale en lige så god maler, for hvis de kan stå inde for det andet firma, så må kvaliteten være lige så god her – måske er det endda en filial af det sted, som du kender i Karlslunde.

Ellers kan det endda blive udslagsgivende for, at du rykker tættere på Karlslunde igen, da du indser, at malerfirmaet ikke vil rejse så langt for dig.

Du har trods alt familien her, og du savner de gamle butikker, så der er bare så mange fordele ved at flytte til hjembyen igen.

Og den gode fordel er også det velkendte malerfirma.

Flere Nyheder