Jul til års-hjulet hele året!

07 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Jul til års-hjulet hele året!

Der er dem, der slår korsets tegn for sig, når de hører omtalen af “jul”, da de ønsker dette afgrænset til et minimum, da de udelukkende tænker på en skrantende økonomi, mange julegaver, pakkekalendere, advents-gaver, julefrokoster – og så venter der en nytårsmiddag og januarudsalg lige kort tid efter.

Det er selvsagt mange penge, der forsvinder i løbet af kort tid.

Man siger også af gode grunde, at julen er børnenes fest, selvom det vist oprindeligt hed sig, at det var hjerternes fest.

Men det kan faktisk sagtens blive til hjerternes fest igen ved at have nogle dekorative indslag i ens hjem, der signalerer jul året rundt.

Før du skynder dig væk fra denne artikel, hvis du forestiller dig kravlenisser fra gulv til loft og elektroniske fisk på væggen, der konstant synger julesange, så er vi her ude i en anbefaling af jule-pynt, der både begår sig året rundt som helhed og er praktisk at bruge.

Hos buktiklandliv.dk, som du også kan besøge ved at klikke på ordet jul her, finder du en hel del julepynt, der ikke er så klassisk julet at se på, men som stadig giver associationer til julestemning uden at være frembrusende i sin blotte eksistens.

Meget af det flotte pynt er på en og samme tid minimalistisk i sin fremtoning, som ofte er lidt atypisk for jylepynt, men der er både tænkt ud af boksen med, hvad der kan bruges som julepynt.

Det smarte ved udvalget er dog i vores optik, at mange af remedierne i den fremhævede kategori kan bruges hele året rundt både til pynt og praktisk brug, men samtidig også tage et flot fokus i juletiden ved at skille sig markant ud på den pæne måde.

Så når du savner noget lidt anderledes og smukt julepynt, der ikke skal pakkes ned efter december, så er det hos butiklandliv.dk, du skal kigge.

 

Flere Nyheder