Hvordan vælger du den rette tømrer?

07 november 2019
admin

Når det kommer til byggeløsninger i ens egen bolig, så er der ikke noget bedre, end når håndværket sidder lige i skabet, og man har fået en løsning, der kan holde i mange år frem. Denne oplevelse skal man gerne sidde med, når man har investeret i en tømrer eller snedker til at hjælpe med et byggeprojekt i ens hus. Den helt store opgave er derfor også at vælge den rette til opgaven. 

Men hvordan vælger man den rette tømrer? 

Når man skal vælge en tømrer, så er der flere kriterier, man kan vælge ud fra. For det første kan man se på, hvilken erfaring tømreren har ift. det projekt, man står overfor. 

Det kan være du ønsker en ny tilbygning eller ombygning? Måske trænger husets gulve til at blive fornyet? Måske er det tid til at få lavet det anneks, som du har drømt om? Eller måske er det blevet tid til en lækker træterrasse, som kan nydes om sommeren? Alt afhængig af projektet, kan man undersøge, hvad tømreren typisk laver af arbejde. I forlængelse af det, er det selvfølgelig også relevant at se på de års erfaring, som firmaet har.

For langt de fleste vil det være en større afskrivning, når man skal hyre en tømrer. Det kan derfor være rart, at der også er garanti for det arbejde, der udføres. Her kan du eksempelvis holde øje med, om firmaet har Byg Garanti. Her vil du nemlig ved sjusk og fejl få dækket op til 100.000 kr. af det udførte arbejde. 

Dette er blot nogle af de ting, man kan tage med i sine overvejelser, når man skal hyre en tømrer

Du kan med fordel kigge i retningen af Aage Andersen og Søn ApS, hvis du står med et drømmeprojekt til boligen, som skal udleves. De værner om deres håndværk, leverer altid en høj kvalitet og sørger for at du er med hele vejen i processen. 

Flere Nyheder