Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig?

29 marts 2021
Astrid Pedersen

Når du skal købe bolig, bør du få fat på en dygtig boligadvokat. En boligadvokat hjælper dig først og fremmest med at gennemlæse diverse dokumentation som er relevant for dit bolig køb. Det kan for eksempel dreje sig om servitutter og regler i den grundejer forening som hører til dit nye drømmehus – eller de lokalplaner som gælder for området. Af disse vil det fremgå om der er forhold som kan påvirke din beslutning om køb af huset, for eksempel kommunale bygge eller anlægs projekter i nærmeste fremtid.

Står du for at skulle købe ejerlejlighed eller andelslejlighed kan din boligadvokat ved gennemlæsning af relevant dokumentation afsløre om foreningen eller ejendommen skulle være behæftet med en dårlig økonomi, for eksempel tvivlsomme lån eller kommende store udgifter som ikke er finansieret. Og så undgår du at gå i en af de klassiske boligkøbs fælder.

Hvem er Knudsgaard Advokater?

Knudsgaard Advokater er et landsdækkende advokat firma med afdelinger i København Århus, Odense, Roskilde og Esbjerg. Hos Knudsgaard Advokater kan du få hjælp til alt hvad der vedrører køb og salg af fast ejendom, såvel i privat som i erhvervsmæssigt regi. Du kan således med stor fordel finde din boligadvokat hos Knudsgaard Advokater når du står for at skulle købe et hus eller en lejlighed, uanset om du befinder dig på Sjælland eller i Jylland.

Knudsgaard Advokater har mange års erfaring med at hjælpe private bolig købere med at få deres bolig ønsker til at gå i opfyldelse. Gennem kompetent vejledning og kvalificeret rådgivning kan du med Knudsgaard Advokater ved din side sikre at din boligdrøm ikke går hen og udvikler sig til et mareridt. Og så kan du sove roligt om natten i sikker forvisning om at du ikke har købt katten i sækken.

Du kan læse mere om Knudsgaard Advokater, og kontakte din boligadvokat direkte, via hjemmesiden https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat.

Flere Nyheder