Hvor præcise skal de gardiner efter mål være?

03 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er jo det, som man siger, der er teori, og så er der praksis.

Så hvis vi nu siger, at man godt kunne tænke sig nogle gardiner, der er skåret efter mål, så får man nok en person ud til at tage de mål, for selvom man har en god antagelse af, hvordan man skal måle op, eller man har læst sig til, hvordan det skal gøres, så kan man stadig komme til at måle forkert på den ene eller anden måde.

For det er noget, hvor de kyndige fagfolk ved, hvordan man skal gøre, for det ville være virkelig træls, hvis man selv havde målt op, og så får man fremstillet nogle gardiner efter de mål, og så viser de sig slet ikke at passe.

Hvis de er lidt lange, kan man fjerne lidt i bunden, men hvis de er for korte, så er der ikke rigtig noget at gøre.

Derfor er det, at man lader de professionelle om den sag.

gardiner efter mål

Skal målene til gardinerne være helt præcise?

Som sagt vil man nok have de gardiner til at passe præcis i længden helt ned til den sidste millimeter, men man kan så også opleve, at de måske ændrer lidt form med tiden.

Det kan være fordi, de trækker sig lidt sammen med tiden, eller simpelthen fordi huset sætter sig, og så kan den præcise opmåling med gardinerne vise sig ikke at passe med tiden.

Eller også vasker man gardinerne, og så oplever man formentlig, at de er krympet lidt i vask, så de ikke dækker helt så meget, som de gjorde før.

Det er jo et spørgsmål om, hvad man selv kan leve med, for man kan sige, at hvis der er tale om en minimal forskel, så gør det måske ikke så meget, men hvis det er noget, som der gentagende gange generer en, så skal man nok få set på det.

Flere Nyheder