Hvilke opgaver laver en smed?

06 marts 2020
cecilie_mortensen

Når det kommer til forskellige håndværksfag, så er det ikke altid, at man helt præcist ved, hvad de forskellige fag beskæftiger dig med. Det kan dog være en fordel, at man kontakter de rette fagpersoner, når man har mere avanceret arbejde, som skal udføres. Det gælder både, når det er på hjemmefronten og hvis det er på en arbejdsplads. Hvis du står og skal have lavet en trappe, en stålværn eller andet, så er der god mulighed for at få hjælp af en smed. 

Dette kan en smed hjælpe med 

Terasser i stål

Terrasser er en af de ting, som en smed kan hjælpe dig i mål med. Her gælder det særligt terasser i stål. Stål og aluminium er nemlig nogle af de primære materialer, som smeden har særlig erfaring i at arbejde med. Det betyder også, at der er god hjælp og sparring at hente, når terrassen skal laves. Der kan nemlig være forskellige behov og ønsker, som du har til din terasse i stål, og dette kan en smed hjælpe dig med. 

Trapper i stål

Trapper i stål er en yderligere en af de ting, som du kan få hjælp til hos en smed. Det kan både være, hvis du som arbejdsplads skal have lavet en brandtrappe, eller en trappe inde i jeres lagerhal eller produktion. Det kan også være, at du ønsker en ståltrappe i din private bolig – og her hjælper en smed dig også i mål. 

En af de smede som du trygt kan kontakte for hjælp, er Røn Petersen. Røn Petersen har fremstillet smedearbejde i intet mindre end 100 år. Du får derfor en solid fagperson, som kender til sit håndværk og de løsninger der gør, at du får et godt og solidt resultat. De har desuden også erfaring med netop terrasser, hvis du ønsker en terasse i stål

Flere Nyheder