Hold dine franske døre pæne og rene

27 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Hold dine franske døre pæne og rene

Der er god grund til, at man kan falde i svime over, hvor flotte sådan nogle franske døre kan være, hvis du blandt andet ser på det flotte udvalg til fordelagtige priser de har hos merholt.nu.

Men selvom du køber dem flotte og får dem indsat der, hvor du ønsker, at de skal gøre sig til og imponere med deres lys, ruder og ornamentering, så er det sikkert som “amen” i kirken, at de ikke vedbliver at være så flotte, hvis du ikke selv gør noget for at holde dem rene og pæne.

Og i tilfældet med franske døre, som jo netop er kendetegnede ved deres indsatte ruder, skal du lave rengøring på dem på mindst to forskellige måder, så du er sikker på, at de holder sig rene og flotte fremover.

Desuden skal du gøre dette regelmæssigt, så du kan være sikker på, at de altid står knivskarpe frem i farven på selve døren, og at der ikke er fedtpletter på ruderne eller andre steder.

Skulle der være en periode, hvor der er mange mennesker, der bruger de franske døre for eksempel i forbindelse med besøg af mange personer ved en fødselsdag eller almindelige komsammen, så kan det sagtens tænkes, at de skal gøres rene lidt oftere i den periode.

Endvidere afhænger dette også af, om du bruger franske døre indvendigt eller som udgangsparti ved hoveddøren, til terrasen, altanen eller lignende.

Her er der også snavs fra vind, vejr, dyr, insekter og andet, du skal have in mente.

Men rent lavpraktisk handler det om, at du både har noget vinduesrens, som du kan gøre ruderne rene med, og at du har noget rens til træværket, så du kan gnubbe skidtet væk, uden at du laver skader på disse døre.

Forhør dig eventuelt hos ovenstående forhandler om, hvad du skal bruge til at gøre de franske døre rene med fra top til bund. 

De kan helt sikkert hjælpe dig.

Flere Nyheder