Har du en regnmåler til at pynte i haven? 

11 august 2020
Sara Mortensen

Måske har du set dem før, måske har du ikke. En regnmåler er en super sød ting at have til at pynte i haven og så er den effektiv. Måske kan man tænke over hvad i alverden man skal bruge en regnmåler til, men det giver faktisk rigtig god mening og er ikke kun til pynt. Det ligger jo lidt i ordet regnmåler, men en regnmåler er et værktøj til at måle nedbør over en vis periode. Det er kort sagt en pind med et målebæger i toppen, men det er ikke alle der synes det klæder haven lige godt. Derfor er der lavet de fineste regnmålere med forskellige figurer på toppen, som kan give en masse hygge til haven og virkelig pynte. 

Nem måde at holde styr på dine planter og blomster

Med en regnmåler kan du meget bedre og hurtigere vurdere om dine planter og blomster skal vandes eller ej. Ofte kan man måske bare have en tendens til at vande som man plejer et par gange om ugen. Men hvis det er væltet ned i stænger om natten, så er det ikke så smart bare at vande videre. Derfor kan man lige tjekke sin regnmåler, inden man går i gang på vandings dagen – måske behøver ens planter og blomster ikke så meget vand som i sidste uge. En regnmåler fylder forresten ikke noget, så det er ikke til gene at den står i haven. Derfor kan man lige så godt få sig en regnmåler og gøre det hele lettere for en selv. 

Find en regnmåler som matcher dig og din personlighed

Fordi der findes så mange forskellige regnmålere, så er det jo skægt at finde en som passer lidt til dig og din stil. Hvis man fx er landmand eller bare bor på en smuk gård, så kunne det være sjovt at vælge en regnmåler med en traktor på toppen eller en sød ko. Hvis man derimod gerne vil have det er en regnmåler som ikke vækker for meget opsigt, så kan man også vælge en regnmåler med fine blade og fugle på, så den falder lidt ind i haven. Du kan finde mange forskellige regnmålere lige her: https://gladegaver.dk/regnmaaler. En regnmåler kan meget nemt være en humoristisk ting, som dine gæster og dig kan grine lidt af når du får besøg.

Flere Nyheder