Frygt ej at spørge dumt ind til en boligadvokat

23 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man snakker med en boligadvokat, så er det jo et tungt og alvorligt emne, man er inde på – og det med god grund.

Så det er med at spids ører, hvad vedkommende (eller flere af slagsen) har at sige, og nogle gange vil man måske høre forskellige advokaters råd ad i sammen sammenhæng eller forskellige, så man kan få et nuanceret billede af, hvad man skal gøre eller vælge.

Og de fleste boligadvokater ved da også godt, at det kan være et snørklet og bøvlet emne at komme ind på, men det drejer sig jo om det mest basale i ens liv: at have tag overhovedet, så man bør gøre sit for at følge med i snakken.

Sådan en advokat forsøger heldigvis efter bedste evne at tale til en, så man er i øjenhøjde, for de lever trods af at vejlede klienterne på det bedste grundlag og på en måde, se de forstår omfanget, så de ikke føler, de blev ført bag lyset bagefter eller ikke følte sig informeret ordentligt.

image

Du skal altid bare spørge ind til en boligadvokat!

Men man kan så også være lidt bange for at tabe ansigt eller komme til at fremstå dum, når man stiller en masse spørgsmål til ens boligadvokat.

Her skal du tænke på, at vedkommende er uddannet i sit erhverv og netop skal kunne være i stand til at svare på stort og småt for dig; derfor er det klart, at han eller hende ved mere om det emne, end du gør.

Men du har jo også hyret vedkommende til at hjælpe dig, så du har krav på at få at vide, hvad du skal gøre i den givne situation, og her ender man som oftest med det bedste resultat, hvis man forstår at være på bølgelængde og kunne tale til hver kunde ud fra det forståelsesniveau, som vedkommende befinder sig på.

Sådan en god boligadvokat kunne sagtens tænkes at være Eboligadvokat – prøv dem da af!

Flere Nyheder