frisk hjemmet op med en gang maling

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Trænger du til kulør på hverdagen, så tjek https://malersoroe.dk/. Så kan du få nyt liv til dine rum i boligen.

Hvis du har gået og gloet på de samme vægge lige lovligt meget under corona-nedlukningen kan du måske trænge til at forny omgivelserne. Og du behøver ikke at flytte – nye farver på væggene kan gøre underværker. Over tid bliver væggene nussede og farven bleget, så det skal friskes op med mellemrum. Særligt i et hjem med børn og dyr kan tapetet blive lidt træt.

Hvis du ikke gider at udføre et større malerarbejde selv eller ikke gider at have maling alle mulige og umulige steder, så hyr en professionel maler til opgaven. Så bliver det gjort flot og hurtigt, uden at du selv skal trække i arbejdstøjet. Og det er helt sikkert billigere end at flytte til en ny lejlighed eller et nyt hus.

Få en frisk start med friske farver på væggene i hjemmets rum

Vi har alle tilbragt rigtigt meget tid i hjemmet i de sidste par år. Dage, uger og måneder med hjemmeskole og hjemmearbejde – det har måske fået dig til at blive træt af at glo på de samme omgivelser. Måske er det mere kedeligt end hyggeligt at se på de velkendte vægge i hjemmet. 

maler sorø

Det er der heldigvis råd for. Med nye kulører på væggene i stuen og hjemmets andre rum føles det hele nyt og friskt. Og du kan gøre det lidt mere spændende med en strukturmaling eller måske lade en enkelt af rummets fire vægge have sin egen farve, der adskiller sig fra de øvrige ?

Det kan være, at du finder opgaven uoverkommelig – du orker måske ikke lige at kaster dig ud i afdækning, oprensning, maling og efterfølgende oprydning. Så er det jo godt at der findes fagfolk, der tjener til dagen og vejen ved at udføre netop den slags arbejde!

Flere Nyheder