Forny dine rum med skønne gardiner

09 oktober 2019
admin

Nye gardiner kan være med til at live dine rum op. De kan gøre rigtig meget for indretningen. Udover det har de selvfølgelig også en funktion, idet de lukker lyset ude, når du ønsker det. Afhængig af hvor meget eller lidt lys du ønsker i dine rum, kan du vælge helt mørke gardiner i kraftigt stof eller lyse gardiner i meget tyndt stof. Læs med her, og få flere gode råd til at forny dine rum med skønne gardiner. 

Hvorfor skal du forny dine rum med gardiner?

Med nye gardiner kan du ændre stilen i dit rum. Du kan vælge en helt anden farve eller stil, end hvad du før har haft. Udtrykket, som dine gardiner skaber, spiller nemlig en stor rolle i dit rum. Dine gardiner fylder meget i rummet, og de er noget, som andre lægger mærke til. Men hvordan vælger du egentligt de helt rette gardiner til dine vinduer?

Hvordan vælger du de rette gardiner?

Når du skal vælge nye gardiner, er der mange ting at tænke på. Udover at vælge et design og farve, som du godt kan lide og ikke vil blive træt af, skal du også tænke på mål.

Du kan bruge følgende tjekliste, når du skal købe nye gardiner:

1) Opmåling af dine vinduer

2) Valg af design/gardintype/længde

3) Valg af farve/mønster

4) Montering af gardiner

Men hvad med opmåling og montering? Det er ikke sikkert, at du er fiks på fingrene og smart med et målebånd eller en gardinskinne? Derfor kan du også vælge at få professionelle til at hjælpe dig med opgaven. 

Få besøg af den rullende gardinbus

Tidens Design kan hjælpe dig med enhver gardinopgave. De har nemlig 30 års erfaring med syning af gardiner. Deres dygtige folk står for alt fra start til slut og kan derfor både hjælpe med opmåling, valg af gardiner og montering af dine gardiner. Alt bliver skræddersyet til dig og dit hjem. 

Er du interesseret i at få besøg af Tidens Design og deres rullende gardinbus? Læs meget mere her: http://www.tidens-design.dk/ 

Flere Nyheder