Forny din bolig med hjælp fra en tømrer

08 januar 2020
Anne-mette_Hansen

En tømrer kan hjælpe dig med utrolig mange forskellige opgaver i hjemmet. Når du skal forny hjemmet, er det derfor stort altid en god idé at alliere dig med en dygtig tømrer. Mangler du inspiration til at forny dit hjem? Eller vil du blot vide, hvilke opgaver en tømrer kan udføre for dig? Så læs med her!

3 ting en tømrer kan hjælpe dig med 

Tømrerfaget spænder bredt og handler om at udføre mangeartede håndværksopgaver, der er relateret til konstruktioner og træarbejde. Det kan enten være renovering af nuværende dele af din bolig eller opbygning af konstruktioner på et helt nyt hus.

En tømrer kan hjælpe dig med blandt:

1. Nyt tag – trænger taget på dit hus til at blive skiftet? En tømrer hjælper typisk både med at lave nye konstruktioner på taget, hvis dette er nødvendigt og lægger selvfølgelig også taget. Det kan både være et tegltag eller et ståltag. 

2. Nye vinduer og døre – har du købt et ældre hus, der trænger til at få skiftet døre og vinduer hele vejen rundt? Eller er nogle af dine nuværende vinduer eller din dør bare blevet slidte over tiden? Så skal du have fat i en tømrer, som kan sætte nye døre og vinduer i med sikkerhed om, at konstruktionen holder og isoleringen lever op til standarderne. 

3. Nyt køkken – er du blevet træt af at se på dit gamle køkken? Men har du ikke selv skruet hænderne på til at sætte et nyt op? En tømrer hjælper dig hurtig og let med dette. Og du kan være sikker på, at køkkenet er sat forsvarligt op. 

Her får du en erfaren tømrer i Holstebro

Bor du i Holstebro eller omegn? Så skal du se nærmere på Vejløs Byggeforretning. De hjælper både private, virksomheder og boligselskaber med mangeartede byggeopgaver. Læs mere om denne tømrer på deres hjemmeside, og kontakt dem for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. 

Flere Nyheder