Flotte terrasser til haven

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Skal sommerferien 2021 tilbringes i familiens egen have? Så bør du overveje, om ikke de penge du sparer på dyre udlandsrejser i stedet skal investeres i en flot træterrasse.

Hvorfor skal jeg lade en træterrasse opføre i min have?

Der er mange gode grunde til at berige din ejendom med en lækker træterrasse. Først og fremmest vil familiens staycation blive en del hyggeligere hvis den kan afholdes på en solbeskinnet træterrasse.

Med en helt eller delvist overdækket terrasse kan I nyde den friske luft selv om solen er skarp eller det regner. En træterrasse er det perfekte underlag for familiens havemøbler – og I kan således dække op til samtlige måltider på terrassen i det lune sommer halvår.

Hvem kan hjælpe med den flotteste træterrasse?

Tømrermester Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS er blandt Danmarks mestre når det handler om design og opførelse af smukke, unikke og eksklusive træterrasse. Med Andreas la Cour til hjælp kan du være helt sikker på at din nye træterrasse bliver både flot og solid.

En Andreas la Cour træterrasse vil samtidig med sikkerhed føje ekstra værdi til din ejendom og være et kæmpe aktiv for boligen i mange år. Når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS forestå opførelse af boligens nye træterrasse kan du være helt sikker på at terrassen bliver designet med udgangspunkt i ejendommens disposition og dermed passer perfekt til denne.

Du får en træterrasse som indgår i smuk helhed med dit hus og med din have, og som kan danne den perfekte ramme om udelivet mange somre fremover, skulle familien blive glade for den hyggelige staycation model.

Du kan læse mere om tømrermester Andreas la Cour, og se de mange flotte eksempler på eksklusive og veldesignede terrasser, på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder