Få hjælp til rørene hos din lokale VVS-installatør

13 oktober 2020
Astrid Pedersen

Langt de fleste bolig ejere har før eller siden stået i en situation hvor hjælp fra en autoriseret VVS installatør var påkrævet. Det kan for eksempel være i forbindelse med et sprunget vandrør, eller i anledning af renovering eller modernisering af badeværelset. Til disse opgaver skal man nemlig have fat på en autoriseret VVS installatør. Og så kan man lige så godt vælge en som residerer tæt på éns egen bopæl.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til VVS opgaver i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge Erik Petersen’s Eftf. som din VVSer. Hos Erik Petersen’s Eftf. finder du udelukkende dygtige og veluddannede VVS installatører som sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført VVS arbejde.

Faglig stolthed og håndværksmæssig kompetence er i højsædet hos Erik Petersen’s Eftf. sammen med den solide kundeservice og de høje standarder når det gælder kvaliteten af såvel det udførte arbejde som de anvendte materialer. Du får, med andre ord, løst dine VVS opgaver på professionel vis når du vælger Erik Petersen’s Eftf. som din VVS installatør i Roskilde. Og det til aldeles rimelige og kunde vendte priser.

Hvem er Erik Petersen’s Eftf.?

Erik Petersen’s Eftf. er et lokalt VVS firma med stor ekspertise inden for såvel VVS arbejde som med kloak relaterede opgaver. Virksomheden har over 25 års erfaring inden for sit felt og har igennem snart tre årtier hjulpet borgere i Roskilde og omegn med VVS løsninger og akut hjælp i nødsituationer.

Du kan således trygt hive fat i Erik Petersen’s Eftf. uanset om du har brug for hjælp til et sprunget vandrør eller om du ønsker assistance i forbindelse med planlægning af VVS installationer til dit nybyggeri eller som led i dit renoverings projekt. Læs mere, og kontakt Erik Petersen’s Eftf. direkte via virksomhedens hjemmeside på https://www.johnvvs.dk/ 

Flere Nyheder