Få hjælp til opsætning af varmepumpe i Næstved

19 april 2021
Astrid Pedersen

Når husstanden skal have en grønnere profil, er det en god idé at tage et kig på, hvorledes boligen varmes op. Varmespild er en af de største kilder til CO2 forurening, og derfor er der meget, du selv kan gøre i forhold til efterisolering af boligen.

Vil du virkelig sætte trumf på familiens grønne omstilling kan du dog med fordel gå all ind og skrotte det gamle olie eller gas fyr – eller de strømslugende elektriske radiatorer – til fordel for en moderne varmepumpe.

Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

En moderne varmepumpe er både mere driftsikker og energi effektiv end et gammelt udtjent fyr eller el radiatorer. Dette betyder at du ved anskaffelse af en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe skåner såvel miljøet som din pengepung.

Hvor kan jeg få hjælp til opsætning af varmepumper i Næstved?

Hos El Og Teknik ApS, som er det største montør og tekniker samarbejde i den sydlige del af Sjælland, kan du få professionel hjælp til opsætning og installering af din nye varmepumpe.

El Og Teknik ApS hjælper dig også med at vælge en varmepumpe som matcher din boligs størrelse og husstandens behov for opvarmning hvis dette ønskes. Uanset om du er i markedet efter en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan El Og Teknik ApS hjælp med såvel udvælgelse som montering og efterfølgende servicering af din nye varmepumpe.

El Og Teknik ApS samarbejder med et kompetent VVS firma som kan hjælpe med det VVS tekniske omkring montering af luft til vand varmepumper. Derfor er du altid sikret den mest optimale betjening når du lader El Og Teknik ApS hjælpe dig med din nye luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe.

Du kan læse mere om El Og Teknik ApS på hjemmesiden eogt.dk.

Flere Nyheder