Få hjælp til istandsættelsen hos lokal maler i Glostrup

08 februar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står du og din familie for at skulle flytte ind i jeres nyligt indkøbte hus eller lejlighed? Så bør I træde et skridt tilbage og stikke en finger i jorden inden I hiver flyttelæsset på plads. I langt de fleste tilfælde kan det nemlig godt betale sig at få sat boligen i stand forud for indflytning – også selv om den fremstår forholdsvis indflytningsklar.

Det kan godt være at der ikke skal den store forkromede renovering til for at gøre boligen beboelig. Men skal det være nemmere at gøre boligen til et hjem for familien de næste mange år skal der som minimum et frisk lag maling på væggene. Indvendig maling af boligen er den mest effektive måde hvorpå du kan slette spor fra den forrige ejer, og samtidig give stuer og værelser i huset eller lejligheden præcis det udtryk du ønsker.

Så inden familien flytter ind er det således en god idé at kontakte den lokale maler og få ham eller hænde til at sætte kulør på boligen – det vil du ikke fortryde!

image

Kan familien ikke bare selv forestå indvendig maling af boligen?

His du overvejer selv at udføre malerarbejdet i den nye bolig bør du overveje at der her er tale om en særdeles tidskrævende opgave. Et stykke vel udført malerarbejde er ikke gjort med at smøre et lag maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk.

Der ligger et stort stykke forberedende arbejde til grund for holdbart malerarbejde. Og står I midt i flytterod med dertil hørende stress og travlhed er det bedre at overlade dette arbejde til de professionelle.

Lad din maler i Glostrup udføre malerarbejdet

Hvis den nye bolig har sin beliggenhed i Glostrup eller nærmeste omegn kan du med fordel kontakte den lokale afdeling af Malerkanonen. Få et godt tilbud på malerarbejde – læs mere på malerglostrup.dk

Flere Nyheder