Få den rette hjælp til dine vvs opgaver

29 oktober 2019
admin

Når du skal have erstatte det gamle wc med et smart, ophængt toilet, eller skal have installeret en opvaskemaskine i et køkken som aldrig har huset en sådan før, kan det være fristende at kaste sig ud i opgaven på egen hånd. Især hvis pågældende opgave er en del af et større renoverings arbejde, og man egentlig gerne vil spare så mange penge som muligt, når det handler om håndværker opgaver. Men selv om du måske ser dig selv som en prima gør det selv mand, og føler, at du er i stand til at løse opgaven til kryds og slange, bør du være opmærksom på, at der er en del arbejde i forbindelse med rør og afløb, du faktisk ikke ifølge loven selv må udføre.

Hvis det bare drejer sig om at udskifte et blandings batteri i din bruseniche eller et armatur på din køkkenvask, kan du sagtens selv fatte rørtangen. Men skal der flyttes eller etableres et afløb, eller sløjfes en gasledning eller en vand radiator, skal der en autoriseret håndværker på banen. Og det er her en autoriseret vvs mand kan hjælpe.

Få den bedste hjælp til renoveringen fra dit lokale vvs firma

Det er således en rigtig god idé at få vvs’eren ind over projektet så tidligt i processen som muligt. En dygtig og erfaren vvs’er vil kunne rådgive dig omkring den optimale placering af dine vvs installationer, således at du kan planlægge din renovering herefter. Er du bosiddende i Slagelse eller nærmeste omegn, hedder dit lokale vvs firma Uglebjerg VVS, og er repræsenteret ved kompetente, faglærte håndværkere med en høj grad af professionalisme og faglig stolthed.

Uglebjerg VVS har særligt speciale inden for hjælp til vvs installationer i private boliger, og kan foruden renovering af køkken og bad også hjælpe med etablering af varmepumpe eller tilslutning til fjernvarme. Læs mere på https://www.uglebjergvvs.dk/ 

 

Flere Nyheder