En moderne gardinbus findes også

27 februar 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvordan ser du for dig, at den genkendelig gardinbus ser ud?

For mange er det sådan en lille bil, der mest af alt minder om en kabinescooter, hvor der så er ophængt nogle gardiner i siden, som man direkte fra vejen eller i et andet køretøj kan se for sig – det er lidt som et mobilt udstillingsvindue.

Sådan er nogle ting ikoniske for deres erhverv, hvor man kan sammenligne det med skorstensfejerens sorte dragt og høje hat, hvor sidstnævnte måske ikke er så anvendelig (længere).

Men en gardinbus er der jo stadig, men er du klar over, at den har udviklet sig?

Ikke nødvendigvis den lille velkendte dyt i sig, men det automobil, som man bruger til at køre rundt i og vise gardinprøver frem eller bare generelt hænge gardiner op hos folk.

På den ene side er den her moderne bil med gardiner ikke så genkendelig som de legendariske gardinbusser, så man bemærker dem med det samme, men så er der så mange andre fordele ved dem.

Dette gælder især for gardinmanden selv, når vedkommende skal arbejde.

Praktisk talt er de fleste gardinbusser blevet til almindelige kassevogne, man lige så vel kunne bruge i mange andre erhverv, hvor især håndværkerfaget er værd at fremhæve.

Men der er jo også en grund til, at mange firmaer og virksomheder bruger sådan en vogn her.

Den her nem at køre rundt i, der er god rummelighed og plads i den, hvorfor det for gardinmanden bliver nemmere at have flere gardiner og stofprøver med sig, hvis man har det rette ophæng med videre til bilen.

Desuden kan man gøre større og bedre reklame på siden af gardinbussen, når man har et større overfladeareal her at gøre godt med.

Således kan du nok se, at selvom bilen her er mere anonym i miljøet, så er den mere praktisk at bruge end den klassiske type af den her bil.

Flere Nyheder