Billigere varme med en luft til vand varmepumpe

07 januar 2021
Astrid Pedersen

I disse år tales der meget om klima og miljø, og om hvad vi hver især kan gøre for at bevare kloden grøn og luften ren. I den forbindelse er det smart at kigge på boligen. Ved at spare på energien kan du mindske husstandens forbrug af fossile brændstoffer og dermed give familien en grønnere profil. Du kan for eksempel lade husets ydervægge efterisolere og skifte ruderne ud med mere varme isolerende af slagsen. Og så kan du overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe?

Hvis du ønsker at gøre en aktiv indsats for at fremme den grønne omstilling kan du virkelig flytte nålen ved at kigge på din opvarmnings metode. Det gamle udtjente fyr er ofte den helt store synder når det gælder om energi forbrug.

Ved at udskifte fyret med en luft til vand varmepumpe kan du således minimere dit globale CO2 aftryk og samtidig spare en masse penge. Ja, du læste rigtigt: Foruden mindre forurening og en højere grad af klima venlighed står en luft til vand varmepumpe også for en stor økonomisk besparelse i hverdagen.

En luft til vand varmepumpe er nemlig væsentligt mere energi effektiv en et slidt fyr. Det betyder at en luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi meget bedre. Og når der skal mindre energi til at opvarme dit hus vil udgiften hertil også falde.

Kan jeg få en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Du kan nos Nærvarme Danmark lease en varmepumpe på fordelagtige abonnements vilkår. Så slipper du for at skulle erlægge et stort beløb i udbetaling til din varmepumpe, og for at skulle bekymre dig om dyre regninger i forbindelse med reparation og vedligeholdelse.

Du kan læse mere om luft til vand varmepumpe på abonnement på naervarme.dk.

Flere Nyheder