Bedre og renere varme med en effektiv varmepumpe

01 oktober 2019
admin

Skal du skifte til en mere miljø- og økonomi venlig opvarmningsform derhjemme? Så kan du med stor fordel vælge at skrotte det gamle fyr eller de ineffektive elektriske varmeovne til fordel for en moderne luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe. Med en varmepumpe kan du nemlig skære op imod 70% af dine udgifter til opvarmning, samtidig med at du skåner både miljø og klima – og således kan fyre godt op for varmen i de kolde vintermåneder uden dårlig samvittighed.

Få hjælp til opsætning af varmepumpe i Nibe

Søger du en kompetent fagperson, som kan ære behjælpelig med opsætning af varmepumpe i Nibe, vil det være oplagt at vælge Vester Hornum Smede & VVS ApS. Hos Vester Hornum Smede & VVS ApS er du garanteret den bedste og mest omhyggelige service, og du kan være sikker på kvalificeret vejledning når det handler om valg af den rette varmepumpe. Vester Hornum Smede & VVS ApS er en velrenommeret vvs og smede virksomhed med hovedsæde i Vester Hornum, og hjælper gerne dig som bor i eksempelvis Nibe eller Aars med at vælge, indkøbe og montere din nye varmepumpe.

Uanset om du skal have installeret og monteret en luft til vand varmepumpe som erstatning for dit gamle fyr, eller om du står for at skulle udskifte alle dine elektriske radiatorer med en moderne luft til luft varmepumpe, kan du roligt regne med af Vester Hornum Smede & VVS ApS udfører opgaven til punkt og prikke. Vester Hornum Smede & VVS ApS vil altid på forhånd vurdere din boligs behov og beskaffenhed, for på baggrund heraf at kunne vælge den helt rigtige varmepumpe, både hvad angår størrelse og når det handler om model og ydeevne.

Du kan kontakte de dygtige smede og vvs’ere hos Vester Hornum Smede & VVS ApS, og læse mere om varmepumper i Nibe, på vhvvs.dk

Flere Nyheder