Hvornår har jeg brug for en blikkenslager?

29 januar 2020
Astrid Pedersen

Fra starten skal det lige stå klart, at en blikkenslager og en VVSer ikke er det samme. I mange tilfælde kan blikkenslagerens og VVSerens arbejde overlappe hinanden, og det ses heller ikke sjældent, at du finder såvel blikkenslagere som VVSere og kloakmestre under samme tag.

Dette skyldes, at der i mange af de sammenhænge, hvor der er brug for en blikkenslager, også er brug for personer som er autoriserede inden for VVS eller kloak arbejde. Hvis dette er tilfældet, kan din lokale blikkenslager virksomhed også forestå arbejdet med anlæggelse eller reparation af vand og afløbs installationer i dit hus.

Men en blikkenslager har andre arbejdsområder som involverer blik arbejde – det vil sige arbejde med metal materialer så som eksempelvis aluminium. Det er en blikkenslager, du skal have fat på hvis du skal have fremstillet en tagrende eller tilvirket metal afskærmning og afdækning af skotrender, vindskeder, altaner, karnapper eller kviste. Og hvis carporten skal forsynes med et tag af for eksempel bølgeblik, er det også din lokale blikkenslager, som forestår denne opgave.

Hvem er AROSblik ApS?

AROSblik ApS er en blikkenslager i århus med mange års erfaring inden for de klassiske blikkenslager discipliner. AROSblik ApS hjælper dig gerne, hvis du står for at skulle have anlagt nye tagrender, eller ønsker en ny afdækning af din facade, udført i metal.

AROSblik ApS er en virksomhed som sætter kundens tilfredshed i højsædet sammen med den solide håndværksmæssige kvalitet og det smukke og holdbare resultat. Når du vælger at entrere med AROSblik ApS er du garanteret et stykke vel udført arbejde til den helt rigtige pris – og selvfølgelig leveret til tiden.

Du kan læse mere om AROSblik ApS og virksomhedens ydelser på hjemmesiden arosblik.dk. Her kan du også kontakte virksomheden for en snak om dine behov for blikkenslager arbejde – og måske et godt tilbud!

Flere Nyheder